dagenurenmin.sec.

Voorwaarden

De verkoop van vuurwerk is in 2021 alleen toegestaan op 29, 30 en 31 december. Op Kerst- en zondagen mag wettelijk geen vuurwerk verkocht worden. Vuurwerk mag alleen afgestoken worden van 31 december 18:00 uur tot 1 januari 02:00 uur.

Kindervuurwerk (Categorie 1 vuurwerk) mag verkocht worden aan kinderen van 12 jaar en ouder. Dit vuurwerk mag 365 dagen per jaar worden afgestoken. Houd hierbij rekening met omwonenden en aanwezige personen of dieren! Overlast veroorzaken met dit vuurwerk is wettelijk verboden.

Voorverkoop tot en met vrijdag 24 december 2021, 23:00 uur.
Verkoopdagen woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 december 2021.
LET OP! Vóór woensdag 29 december is er geen losse vuurwerkverkoop of afhaal van vuurwerkbestellingen mogelijk. Tijdens het afronden van uw online bestelling kiest u zelf uw afhaaldatum en -tijdvak. Deze kunt u later in uw account wijzigen. Houdt u aan deze afhaaldatum en dit -tijdvak, om er zeker van te zijn dat uw bestelling klaar staat. Zo kunnen teleurstellingen voorkomen worden.

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en zijn ten minste geldig t/m vrijdag 24 december 2021. In de losse verkoop kúnnen de prijzen afwijken.
Prijs-, tekst- of publicatiefouten voorbehouden.

Belangrijke informatie zodra u uw vuurwerk gaat afhalen:
Wees op tijd, dit voorkomt dat u lang moet wachten. Degene die het vuurwerk komt afhalen dient 16 jaar of ouder te zijn en moet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs en een uitgeprinte orderbevestigings-e-mail. Wij controleren hierop! Per klant mag er maximaal 25 kg per keer meegenomen worden! Houd hier dus rekening mee.

Denk aan uzelf en omstanders. Het verstrekken van een vuurwerkbril en aansteeklont bij een vuurwerkbestelling is verplicht sinds 2019. U krijgt daarom gratis een vuurwerkbril voor volwassenen en een aansteeklont bij uw bestelling. Wanneer uw kinderen mee kijken hopen wij dat u hen ook een vuurwerkbril verplicht. Vuurwerkbrillen voor kinderen zij te bestellen in onze webshop.

click here