dagenurenmin.sec.

Voorwaarden

De verkoop van vuurwerk is in 2019 alleen toegestaan op 28, 30 en 31 december. Op zondag mag wettelijk geen vuurwerk verkocht worden. Vuurwerk mag alleen afgestoken worden van 31 december 18:00 uur tot 1 januari 02:00 uur.

Kindervuurwerk (Categorie 1 vuurwerk) mag verkocht worden aan kinderen van 12 jaar en ouder. Dit vuurwerk mag 365 dagen per jaar worden afgestoken. Houd hierbij rekening met omwonenden en aanwezige personen of dieren! Overlast veroorzaken met dit vuurwerk is wettelijk verboden.

Voorverkoop tot en met donderdag 26 december 2019, 23:00 uur.
Verkoopdagen zaterdag 28, maandag 30 en dinsdag 31 december 2019.
LET OP! Vóór zaterdag 28 december is er geen losse vuurwerkverkoop of afhaal van vuurwerk bestellingen mogelijk. Tijdens het afronden van uw online bestelling kiest u zelf uw afhaaldatum en -tijdvak. Deze kunt u later in uw account wijzigen. Houdt u aan deze afhaaldatum en dit -tijdvak, om er zeker van te zijn dat uw bestelling klaar staat. Zo kunnen teleurstellingen voorkomen worden.

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en zijn ten minste geldig t/m donderdag 26 december 2019. In de losse verkoop kúnnen de prijzen afwijken.
Prijs-, tekst- of publicatiefouten voorbehouden.

Belangrijke informatie zodra u uw vuurwerk gaat afhalen:
Wees op tijd, dit voorkomt dat u lang moet wachten. Degene die het vuurwerk komt afhalen dient 16 jaar of ouder te zijn en moet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs en een uitgeprinte orderbevestigings-e-mail. Wij controleren hierop! Per klant mag er maximaal 25 kg per keer meegenomen worden! Houd hier dus rekening mee.

Denk aan uzelf en omstanders. Het dragen van een vuurwerkbril wordt ten zeerste aanbevolen. Vooral wanneer uw kinderen mee kijken hopen wij dat u hen de vuurwerkbril verplicht. Voor het afsteken van vuurpijlen is sinds 2018 een officiële lanceerbasis (vuurpijlenstandaard) verplicht. Deze leveren wij gratis bij uw bestelling wanneer u vuurpijlen bestelt.

click here